VIP-LOUNGE

logo

Kur vjen në brigjet shqiptare, aq më tepër në dimensionin ULTRA-VIP si miliarderi Joe Lewis, pronar i Tottenham FC, dhe të duhet të lëvizësh në tokë, kë shërbim kërkon? ALBARENT natyrisht! Vip-Lounge Services nga ALBARENT kujdeset për klasin 🎩!
📷 1 Durrës, Jahti Aviva, pronë e manjatit (£112 mln)!

ALBARENT Vip-Lounge Services

ALBARENT Vip-Lounge Services

ALBARENT Vip-Lounge Services - i vetmi partner në tregun shqiptar për shërbime të nivelit të lartë pritje-përcjellje e shoqërim delegacione, dinjitarë, personalitete e celebritete!

Rezultat i një Flote e organizimi model, marrim përshtypjet më të mira!

Driven Rental Services for Ermal Meta & Rita Ora

Courtesy of ALBARENT VIP-LOUNGE

"ALBARENT ne sherbimet e sotme VIP Lounge"

"Edhe Donald Lu, Ambasadori Amerikan me minibusin e ALBARENT TOURS! Vijojme te jemi kompania me e angazhuar me grupet e sherbimet VIP ne Shqiperi!"