Mirë se vini në botën e
ALBARENT!
Ju sapo jeni bërë pjesë e suksesit duke zgjedhur shërbimet e ALBARENT. Rezervoni Tani
Albarent Tours (Trips) ALBARENT jep zgjidhje për çdo plan apo dëshirë udhëtimi. Për Ju si INDIVID apo për GRUPE TURISTIKE, akomodim dhe transport brenda e jashtë vendit. Shiko më shumë

REZERVIME

  Kategoria e Mjetit*

  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Emër Mbiemër*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Email
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Numri telefonit
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Vendndodhja marrjes*

  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Vendi i dorezimit

  Ju lutemi vendosni të dhënat
  Data marrjes*
  Ju lutemi vendosni të dhënat
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  VIP-LOUNGE

  Ne ofrojmë shërbime profesionale me qira të makinave dhe VIP-Lounge në gamën tonë të automjeteve të kategorisë së lartë

  MB Detail + VW Detail +

  Albarent

  Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të makinave me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe shijen e tyre të mirë, për t'ju ofruar një përvojë unike

  Telefononi Tani

  Numrat e zyres

  +35542267660 / +3552240703
  Kontaktoni

  Qera ditore , sherbime shofer te dedikuar

  +355682049911 +355682042211 +355686046901

  Leasing Operacional, shitje automjetesh

  +355686046902 +355682049911

  Sherbime me shofer te dedikuar, Sherbime Turistike

  +355682042211

  Flota Albarent

  • 25.00/ Day
  • 2018
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Doors
  • 30.00/ Day
  • 2018
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2016-2017
  • Petrol
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 25.00/ Day
  • 2015/2016
  • Petrol
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 35.00/ Day
  • 2016/2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2017/2018/2019
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2018
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2017/2018
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2016/2017
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 35.00/ Day
  • 2016
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2015
  • Petrol
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 30.00/ Day
  • 2015
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • 2016
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • 2014
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • 2015/2016
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 50.00/ Day
  • 2015
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 70.00/ Day
  • 2020
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 70.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 50.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 70.00/ Day
  • 2016
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 100.00/ Day
  • 2012
  • Manuale
  • 2 Dyer
  • 120.00/ Day
  • 2012
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 90.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 140.00/ Day
  • 2015
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 130.00/ Day
  • 2015
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 150.00/ Day
  • 2017
  • Diesel
  • Automatike
  • 0.00/ Day
  • 2012
  • 0.00/ Day
  • 2019
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 80.00/ Day
  • 2016
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 120.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 90.00/ Day
  • 2016
  • Diesel
  • Automatike/Manuale
  • 4 Dyer
  • 120.00/ Day
  • Diesel
  • Automatike
  • 4 Dyer
  • 0.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 90.00/ Day
  • 2018/2019
  • Diesel
  • Automatike
  • 4 Dyer
  • 0.00/ Day
  • 2013
  • 0.00/ Day
  • 2010
  • 0.00/ Day
  • 2010
  • 90.00/ Day
  • 2017/2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 60.00/ Day
  • 2017
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 70.00/ Day
  • 2017/2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 120.00/ Day
  • 2011
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 80.00/ Day
  • 2014
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 120.00/ Day
  • 2011
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 100.00/ Day
  • 2018
  • Petrol
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 100.00/ Day
  • 2017
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 100.00/ Day
  • 2018/2020
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 90.00/ Day
  • 2014
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 90.00/ Day
  • 2012
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 90.00/ Day
  • 2014
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 90.00/ Day
  • 2018/2019/2020
  • Diesel
  • Manuale
  • 5 Dyer
  • 150.00/ Day
  • 2014/2016
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 150.00/ Day
  • 2017
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 150.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 170.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 150.00/ Day
  • 2020
  • Automatike
  • 120.00/ Day
  • 2016/2017
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 120.00/ Day
  • 2015
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 160.00/ Day
  • 2018
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 140.00/ Day
  • 2014
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer
  • 140.00/ Day
  • 2016
  • Diesel
  • Automatike
  • 5 Dyer

  MBESHTETJE PER MAKINA

  Ju mirëpresim për informacione, provë në rrugë, kontroll nga ju ose njohje me historikun e automjetit.

  SHUME VENDNDODHJE

  ALBARENT eshte 24/7 hapur per klientet dhe ofron sherbime ne Tirane, Rinas, Durres, Shkoder.

  Rezervoni në çdo kohë

  ALBARENT është lider në tregun e qirasë, eja dhe ti perfito sherbime nga me te miret.

  SHËRBIMET TONA

  Makina me Qira

  ALBARENT sh.p.k. ofron gamën më të gjerë të automjeteve me qira për tregun shqiptar, në të gjitha kategoritë: Ekonomike, Premium, Hibride, Minivan & Van, Luksoze, 4X4, Luksoze 4X4, Minibus & Autobus.

  Lexo më shumë

  Makina me Qira me Shofer

  ALBARENT sh.p.k. ofron gjithashtu dhe shërbime me shofer, në të gjitha kategoritë e saj, si edhe Shërbimin Ekskluziv Vip Lounge me disa automjete Ekzotike & Koleksioni.

  Lexo më shumë

  Albarent Tours (Trips)

  Tjetër investim i ALBARENT sh.p.k për kompletimin e shportës së shërbimeve te saj! Nga janar 2011 çelëm Agjencinë tonë të re ALBARENT TOURS, Rr.Ismail Qemali, P. 34, H. 1  (ish-blloku).

  Lexo më shumë

  Leasing Operacional

  Qiraja Operacionale e Plotë, e Dedikuar & Qiratë Afatgjata.Ekziston një këndvështrim i ri për paisjen me një automjet, deri edhe me automjetin e endrrave Tuaja.

  Lexo më shumë

  Shitje

  Lista e automjeteve e përditësuar për shitje, nga Flota e ALBARENT. Ju mirëpresim për informacione, provë në rrugë, kontroll nga ju ose njohje me historikun e automjetit.

  Lexo më shumë

  ALBARENT OPERON KRYESISHT ME AUTOMJETE TË KËTYRE MARKAVE