FAQ

FAQ-Pyetje të Shpeshta

Për të marrë një automjet me qira duhet dokumentacioni si me poshtë:

  • Karta e debitit ose kreditit e shoferit krysore me fonde te mjaftueshme për depositën dhe pagesën.
  • Pantentë e vlefshme, të paktën e vënë në përdorim 12 muajt e fundit.
  • Pasaportë ose dokument identifikimi i vlefshëm.

Për informacione më të detajuara kontaktoni në numrat: +35542267660 ose +35542240703.

Mosha e kërkuar nga Albarent është midis 21 deri 70 vjeç. Gjithësesi për çdo situatë operatorët e Albarent japin opsionet e mundshme të zgjidhjes.

Zyrat qëndrore te Albarent shpk gjenden në rrugën Ismail Qemali, numer 34, Tiranë. Gjithashtu Albarent ofron shërbime në Tiranë-Zyra Qëndrore, Aeroporti Rinas, Shkodër, Durrës, Vlorë, Sarandë. Mbasi të keni marrë konfirmimin nga operatorët e Albarent me email, lehtësisht mund te përcaktoni vendin ku dëshironi të merrni në dorëzim automjetin. Për informacione më të detajuara kontaktoni në numrat: +35542267660 ose +35542240703. FAQ

Po, depozita e garancisë është e domosdoshme. Vlera e saj përcaktohet nga llojet e ndryshme të automjeteve.

Cilat janë mënyrat e pagesave pranë Albarent?

Albarent pranon kartat e kreditit dhe debitit si me poshtë:

Visa, MasterCard dhe American Express.

Pagesa e automjetit mund të behët edhe me cash por depozita e garancisë duhet me kartë krediti. Gjithësesi në varësi te situatës operatorët e Albarent janë në dispozicion për zgjidhje.

Albarent lejon dy shoferë të përdorin automjetin pa pagesë shtesë. Shoferi i dytë duhet të jetë present gjatë marrjes së automjetit dhe të përmbushë kushtet e moshës.

Gjithashtu duhet të ketë patentë dhe dokument identifikimi të vlefshëm.

Për informacione më të detajuara kontaktoni në numrat: +35542267660 ose +35542240703.  FAQ