Shërbime

Po kërkoni shërbime të duhura?

Makina me Qira

ALBARENT sh.p.k. ofron gamën më të gjerë të automjeteve me qira për tregun shqiptar, në të gjitha kategoritë: Ekonomike, Premium, Hibride, Minivan & Van, Luksoze, 4X4, Luksoze 4X4, Minibus & Autobus.

Lexo më shumë

Makina me Qira me Shofer

ALBARENT sh.p.k. ofron gjithashtu dhe shërbime me shofer, në të gjitha kategoritë e saj, si edhe Shërbimin Ekskluziv Vip Lounge me disa automjete Ekzotike & Koleksioni.

Lexo më shumë

Albarent Tours (Trips)

Tjetër investim i ALBARENT sh.p.k për kompletimin e shportës së shërbimeve te saj! Nga janar 2011 çelëm Agjencinë tonë të re ALBARENT TOURS, Rr.Ismail Qemali, P. 34, H. 1  .

Lexo më shumë

Leasing Operacional

Qiraja Operacionale e Plotë, e Dedikuar & Qiratë Afatgjata.Ekziston një këndvështrim i ri për paisjen me një automjet, deri edhe me automjetin e endrrave Tuaja.

Lexo më shumë

Shitje

Lista e automjeteve  për shitje, nga Flota e ALBARENT. Ju mirëpresim për informacione, provë në rrugë, kontroll nga ju ose njohje me historikun e automjetit.

Lexo më shumë

Shërbime ALBARENT TOURS

Zgjidhni flotën e ALBARENT sh.p.k. për kompletimin e shportës së shërbimeve gjithashtu perfitoni dhe OFERTA SPECIALE . ALBARENT jep zgjidhje për çdo plan apo dëshirë udhëtimi. Për Ju si INDIVID apo për GRUPE TURISTIKE, akomodim dhe transport brenda e jashtë vendit.

ALBARENT ofron edhe shërbimin e eskortës me disa automjete sëbashku, për raste si ato të delegacioneve, pritjeve zyrtare, ceremonive të ndryshme protokollare, etj. Në këtë rast shoferët e ALBARENT kanë veshje speciale zyrtare, gjithashtu këta shoferë kanë një trainim të veçantë për kryerjen e këtij shërbimi.

man-lions-coach-r07-euro-4

OFERTA SPECIALE NGA ALBARENT!

ALBARENT jep zgjidhje për çdo plan apo dëshirë udhëtimi. Për Ju si INDIVID apo për GRUPE TURISTIKE, akomodim dhe transport brenda e jashtë vendit, si dhe shume oferta .

Shërbime VIP-LOUNGE NGA ALBARENT

ALBARENT ofron shërbimin VIP-LOUNGE me shofera të dedikuar, profesionistë për delegacione, VIP-a, evente, festa, ceremoni dhe pritje e përcjellje zyrtare.