VW Amarok Trendline

150.00 / Day
 • 2021
 • Petrol
 • Manual
 • 5
Bluetooth për telefonin
FM Radio
Sedilje ISOFIX
Dritë e tretë frenash LED
Veshje plastike

NEW ENTRY! 4 VW Amarok Trendline 2.0 TDI 103kW 4MOTION fringo tĂ« reja! 🙏

NĂ« dukje spartane por janĂ« zgjedhja jonĂ« sepse kanĂ« provuar tĂ« jenĂ« mjetet Pick-Up me historik shumĂ« pozitiv pĂ«r rrugĂ«t e pĂ«rshtypjen e klientĂ«ve tanĂ«! 👌🙌

NdĂ«r opcionet: Pasqyrat me komandim elektrik dhe ngrohje, mbrojtĂ«se metalike nĂ«n motor, mbrojtĂ«se balte para dhe mbrapa, dritĂ« e tretĂ« frenash LED, sedilje ISOFIX, airbag pĂ«r shoferin dhe pasagjerin, electronic engine immobilizer, ESC, airbag anĂ«sor pĂ«r shoferin dhe pasagjerin para, Hapje/Mbyllje qendrore e dyerve me komandim nga pulti, dritare (xhamat) me komandim elektrik, gomĂ« rezervĂ«, tapete gome, mbrapakolp me shkallĂ« tĂ« integruar, kat. 3040 kg, amortizimi i pasĂ«m “Heavy Duty” me 5 fije balestrash, ajĂ«r i kondicionuar “Climatic” S, Radio “Composition Audio” me Bluetooth pĂ«r telefonin, veshje plastike pĂ«r karrocerinĂ«, etj! #ALBARENT đŸ”đŸ‡ŠđŸ‡± #Best4x4CarRentals
🌐 www.albarent.al

Ditet Çmimi/Dite
01-06 Ditë 150.00
07-14 Ditë 120.00
15-30 Ditë 90.00
30+ Ditë 60.00

Rezervoni Automjetin

  Kategoria e Mjetit*

  Emër Mbiemër*
  Email
  Numri telefonit
  Nisja*

  Dorëzimi

  Data e marrjes*
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  NEW ENTRY! 4 VW Amarok Trendline 2.0 TDI 103kW 4MOTION fringo tĂ« reja! 🙏

  NĂ« dukje spartane por janĂ« zgjedhja jonĂ« sepse kanĂ« provuar tĂ« jenĂ« mjetet Pick-Up me historik shumĂ« pozitiv pĂ«r rrugĂ«t e pĂ«rshtypjen e klientĂ«ve tanĂ«! 👌🙌

  NdĂ«r opcionet: Pasqyrat me komandim elektrik dhe ngrohje, mbrojtĂ«se metalike nĂ«n motor, mbrojtĂ«se balte para dhe mbrapa, dritĂ« e tretĂ« frenash LED, sedilje ISOFIX, airbag pĂ«r shoferin dhe pasagjerin, electronic engine immobilizer, ESC, airbag anĂ«sor pĂ«r shoferin dhe pasagjerin para, Hapje/Mbyllje qendrore e dyerve me komandim nga pulti, dritare (xhamat) me komandim elektrik, gomĂ« rezervĂ«, tapete gome, mbrapakolp me shkallĂ« tĂ« integruar, kat. 3040 kg, amortizimi i pasĂ«m “Heavy Duty” me 5 fije balestrash, ajĂ«r i kondicionuar “Climatic” S, Radio “Composition Audio” me Bluetooth pĂ«r telefonin, veshje plastike pĂ«r karrocerinĂ«, etj! #ALBARENT đŸ”đŸ‡ŠđŸ‡± #Best4x4CarRentals
  🌐 www.albarent.al