SKODA OCTAVIA AMBITION 2.0 TDI DSG 2021

90.00 / Day
 • 2021
 • Diesel
 • Automatike
 • 5 Dyer
A/C
AUX
USB
Bluetooth
Touch Screen
Smart Link

SKODA OCTAVIA AMBITION 2.0 TDI DSG 2021! ALBARENT vijon investimet për Flotën e Qerasë Operacionale, Afatgjatë, duke plotësuar kërkesat e klientëve tanë të nderuar! Ju zgjidhni, ne ua vëmë në dispozicion, përfshirë shërbime, taksa, siguracione, mbulim e garanci të plotë, mirëmbajtje e mjet zëvendësues në raste nevoje, shërbëtorët tuaj 24 orë/7 ditët e javës, kudo, shtëpia juaj e automjeteve me qera! Ju merrni çelësat dhe vijoni impenjimet tuaja, për çdo gjë tjetër të mjetit jemi ne!
Opcionet: Naftë, automatike, 0 km, me ABS+MBA+EBV+MSR+ASR, mbyllje me pult, timon elektro mekanik me regjistrim lartësie dhe thellësie, timon lëkure me komanda, ekran me prekje dhe USB, Servotronic, ndihmës për malore, JUMBO BOX, pasqyrat me palosje elektrike e ngrohje, sensor gomash, sensor drite e shiu, drita Matrix LED përpara, Front Assist, Klimatizator elektronik, pasqyrat e brendeshme me errësim automatik, sistem kontrolli për njohje korsie, sistem parkimi me sensorë para e mbrapa dhe kamera mbrapa, drita te pasme LED, paketë ndriçimi atmosfere kabine, hapja pa çelës dhe ndezja me buton, disqe alumini PULSAR 7Jx17”, kroskot digjital (FPK Display), xhamat e pasme të errësuara, paketë kromi, ngjyra metalike, 6 Airbage, dritaret me hapje elektrike para e mbrapa, gomë rezervë, drita mjegulle, etj! #ALBARENT #BestCarRentalFleet #BestAlbanianOperationalLeaseDeals www.albarent.al

Ditet Çmimi/Dite
01-06 Ditë 90.00
07-14 Ditë 70.00
15-30 Ditë 50.00
30+ Ditë 45.00

Rezervoni Automjetin

  Kategoria e Mjetit*

  Emër Mbiemër*
  Email
  Numri telefonit
  Nisja*

  Dorëzimi

  Data e marrjes*
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  SKODA OCTAVIA AMBITION 2.0 TDI DSG 2021! ALBARENT vijon investimet për Flotën e Qerasë Operacionale, Afatgjatë, duke plotësuar kërkesat e klientëve tanë të nderuar! Ju zgjidhni, ne ua vëmë në dispozicion, përfshirë shërbime, taksa, siguracione, mbulim e garanci të plotë, mirëmbajtje e mjet zëvendësues në raste nevoje, shërbëtorët tuaj 24 orë/7 ditët e javës, kudo, shtëpia juaj e automjeteve me qera! Ju merrni çelësat dhe vijoni impenjimet tuaja, për çdo gjë tjetër të mjetit jemi ne!
  Opcionet: Naftë, automatike, 0 km, me ABS+MBA+EBV+MSR+ASR, mbyllje me pult, timon elektro mekanik me regjistrim lartësie dhe thellësie, timon lëkure me komanda, ekran me prekje dhe USB, Servotronic, ndihmës për malore, JUMBO BOX, pasqyrat me palosje elektrike e ngrohje, sensor gomash, sensor drite e shiu, drita Matrix LED përpara, Front Assist, Klimatizator elektronik, pasqyrat e brendeshme me errësim automatik, sistem kontrolli për njohje korsie, sistem parkimi me sensorë para e mbrapa dhe kamera mbrapa, drita te pasme LED, paketë ndriçimi atmosfere kabine, hapja pa çelës dhe ndezja me buton, disqe alumini PULSAR 7Jx17”, kroskot digjital (FPK Display), xhamat e pasme të errësuara, paketë kromi, ngjyra metalike, 6 Airbage, dritaret me hapje elektrike para e mbrapa, gomë rezervë, drita mjegulle, etj! #ALBARENT #BestCarRentalFleet #BestAlbanianOperationalLeaseDeals www.albarent.al