KIA Stonic LX Urban 2022

120.00 / Day
 • 2022
 • Benzine
 • Automatike
 • 4
Ekran me prekje
Pilot automatik
FULL LED
Navigacion
Kia Stonic LX Urban 2022, 1.4 Automatike, fringo! 🔝😇
Kategoria e qerasë Premium Kompakte rrit edhe më tej cilësinë për klientelën tonë! Si ngahera nuk kursehemi tek opcionet e sigurisë dhe komfortit: 8 Airbag, ABS+ ESC+ HAC, ISOFIX, Siguresë dyersh për fëmijët, Sistem drejtimi elektrohidraulik, Sistem Multimedia 8’, Touchscreen, Komanda në timon, Klima automatike, Bluetooth, Konsol qëndror digjital 4.2’, Pasqyrat me ngrohje dhe komandim eletrik e palosje me buton, Disqe alumini, Sensorë e Kamera parkimi pas, Drita pozicioni LED, Drita mjegulle, Shina tavan, Matës presioni gomash, Pilot automatik, Komanda vokale, Sensor drite e shiu, Dalje 12V e USB, Timon e levë marshi lëkure, etj!
Cilësi për klientët tanë fantastik, që nuk na ndrrojnë me askënd! 🤝🙏 #ALBARENT #WelcomeOnBoard #PremiumCarRentalDeals #Best 🇦🇱#YourSafeFriend #YourWheelsHome #YourTravelFamily
Ditet Çmimi/Dite
01-06 Ditë 120.00
07-14 Ditë 100.00
15-30 Ditë 80.00
30+ Ditë 60.00

Rezervoni Automjetin

  Kategoria e Mjetit*

  Emër Mbiemër*
  Email
  Numri telefonit
  Nisja*

  Dorëzimi

  Data e marrjes*
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat
  Kia Stonic LX Urban 2022, 1.4 Automatike, fringo! 🔝😇
  Kategoria e qerasë Premium Kompakte rrit edhe më tej cilësinë për klientelën tonë! Si ngahera nuk kursehemi tek opcionet e sigurisë dhe komfortit: 8 Airbag, ABS+ ESC+ HAC, ISOFIX, Siguresë dyersh për fëmijët, Sistem drejtimi elektrohidraulik, Sistem Multimedia 8’, Touchscreen, Komanda në timon, Klima automatike, Bluetooth, Konsol qëndror digjital 4.2’, Pasqyrat me ngrohje dhe komandim eletrik e palosje me buton, Disqe alumini, Sensorë e Kamera parkimi pas, Drita pozicioni LED, Drita mjegulle, Shina tavan, Matës presioni gomash, Pilot automatik, Komanda vokale, Sensor drite e shiu, Dalje 12V e USB, Timon e levë marshi lëkure, etj!
  Cilësi për klientët tanë fantastik, që nuk na ndrrojnë me askënd! 🤝🙏 #ALBARENT #WelcomeOnBoard #PremiumCarRentalDeals #Best 🇦🇱#YourSafeFriend #YourWheelsHome #YourTravelFamily