Hyundai I10 Hatchback

55.00 / Day
 • 2021
 • Petrol
 • Automatike
 • 5 Dyer
Audio Input
FM Radio
USB
Sensor Parkimi/Kamera
A/C
Bluetooth

5 NEW Hyundai I10 Hatchback, 1.0 Automatike, për kategorinë Ekonomike të qerasë, i shtohen Flotës sonë! 😅🔝🙏 5 utilitare, me komanda në timon, kondicioner, 4 airbag, radio-cd-bluetooth, USB-Aux, xhama elektrike para, pilot automatik, pult qendror dhe drita mjegulle! 😍 #BestEconoCompactFleet #12VjetAlbarent #MëTëMirëtNëÇdoDetaj 🌐 www.albarent.al

Ditet Çmimi/Dite
01-06 Ditë 55.00
07-14 Ditë 50.00
15-30 Ditë 45.00
30+ Ditë 40.00

Rezervoni Automjetin

  Kategoria e Mjetit*

  Emër Mbiemër*
  Email
  Numri telefonit
  Nisja*

  Dorëzimi

  Data e marrjes*
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  5 NEW Hyundai I10 Hatchback, 1.0 Automatike, për kategorinë Ekonomike të qerasë, i shtohen Flotës sonë! 😅🔝🙏 5 utilitare, me komanda në timon, kondicioner, 4 airbag, radio-cd-bluetooth, USB-Aux, xhama elektrike para, pilot automatik, pult qendror dhe drita mjegulle! 😍 #BestEconoCompactFleet #12VjetAlbarent #MëTëMirëtNëÇdoDetaj 🌐 www.albarent.al