Bus

Rezervoni Automjetin

  Kategoria e Mjetit*

  Emër Mbiemër*
  Email
  Numri telefonit
  Nisja*

  Dorëzimi

  Data e marrjes*
  Data e dorëzimit*
  Ju lutemi vendosni të dhënat

  Showing all 2 results

  Man Dexon S 3 MAXI EURO 4

  2010
  40+1 Vende
  Ne dispozicion vetem me shoferin e Albarent. Per oferta te detajuara dhe informacion ju lutem te kontaktoni ne numrat tane ose info@albarent.al
  EURO 4

  Man LION’S COACH R07 EURO 4

  2010
  50+1 Vende
  Ne dispozicion vetem me shoferin e Albarent. Per oferta te detajuara dhe informacion ju lutem te kontaktoni ne numrat tane ose info@albarent.al
  EURO 4