Makina me Qira me Shofer

ALBARENT Vip-Lounge Services

Qira me shofer - Vetura, 4x4, Van, Minibus, Autobus,VIP-Lounge.

ALBARENT sh.p.k. ofron gamën më të gjerë të automjeteve me qira për tregun shqiptar, edhe për shërbimet me shofer. Në të gjitha kategoritë: Ekonomike, Premium, Hibride, Minivan, Minibus & Bus, Luksoze, 4X4, Luksoze 4X4. Si edhe Shërbimin Ekskluziv Vip Lounge me disa automjete Ekzotike & Koleksioni. Aktualisht Flota e ALBARENT numëron mbi 300 automjete operative. Një skuadër drejtuesish/shoferësh profesionistë kryen me përkushtim çdo shërbim, brenda e jashtë vendit. ALBARENT kryen shumë shërbime, pritje, delegacione qeveritare, zyrtare, evente. Dhe është aktualisht kompania lider në tregun shqiptar për shërbimet makina me qira me shofer. 

Shërbime të makina me qira me shofer të Albarent vite më parë

JEREMY CLARKSON I TOP GEAR BËN EMISION NË SHQIPËRI

Është konfirmuar se para 3 dite përfunduan incizimet e një emisioni të ri të Top Gear, kësaj rradhe në Shqipëri. Top Gear është një program tejet i popullarizuar i BBC në lidhje me makinat dhe është i popullarizuar shumë edhe në tokat shqiptare.

Jeremy Clarkson, James May dhe Richard Hammond kontraktuan ALBARENT. Për shërbimin VIP-LOUNGE me shofera dhe 3 automjeteve: Mercedes S 350, Minibus H-1 dhe Minibus IRISBUS IVECO, për udhëtimin e tyre dhe të stafit të TOP GEAR (BBC UK) Tiranë – Sarandë – Tiranë. Si edhe 2 automjete të dekoruara POLICIA për filmimet e serisë TOP GEAR (In Albania) që u zhvillua javën e kaluar në bregdetin jugor shqiptar.

Top Gear është një program tejet i popullarizuar i BBC në lidhje me makinat dhe është i popullarizuar shumë edhe në tokat shqiptare. Shumë shpejt ALBARENT do informoj tërë fansat shqiptarë dhe të interesuarit e tjerë për datën e transmetimit të serisë TOP GEAR (In Albania). ALBARENT deklaruan se patën fatin të shërbenin për këtë ekip prestigjioz. Dhe besojnë se i kanë lënë përshtypjet më të mira tek ta për korrektësinë, mikëpritjen dhe përkushtimin e shqiptarëve ndaj punës.

Sherbime 4X4 me shofer. Tour 4X4