AGJENCIA TURISTIKE & AGJENCIA E TRANSPORTIT

Linjat Shqipëri - Greqi - Shqipëri mundësohen në bashkëpunim mes ALBA-TRANS (E Licensuar për Linjat nga Ministritë e Transportit të Shqipërisë dhe Greqisë) dhe ALBATRANS.GR. (E Licensuar nga E.O.T. Grek). ALBARENT është e përfshirë në rrjetin e Agjencive që operojnë në qytet kryesore greke të Athinës (1 Agjenci prej vitit 2008), Selanikut (3 Agjenci prej vitit 2006) dhe Larisas (1 Agjenci në ndërtim) si edhe menaxhon 2 Agjenci në Tiranë (Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo) dhe Rr. "Ismail Qemali", Nr. 34). Operatorët tanë të udhëtimeve ofrojnë në çdo kohë, drejt cilitdo destinacion, kombinimin më të mirë për biletat Tuaja!

BILETA - LINJA AUTOBUZI NGA SHQIPËRIA PËR NË GREQI ÇDO DITË:

Çmimet (Linjat nga Kapshtica): Tiranë ► Veria 25 Euro - V/A 45 Euro, ►Selanik 29 Euro - V/A 52 Euro, ► Kozani 25 Euro - V/A 45 Euro, ► Larisa 31 Euro - V/A 56 Euro, ► Volos 33 Euro - V/A 59 Euro, ► Lamia 33 - V/A 59 Euro, ► Athina 35 Euro - V/A 63 Euro, ► Aleksandria 29 Euro - V/A 52 Euro, ► Katerini 30 Euro - V/A 55 Euro. (Nën 12 vjeç 50% Ulje, V/A = Bileta Vajtje-Ardhje)

Çmimet (Linjat nga Kakavija): Tiranë ► Janina 20 Euro - V/A 35 Euro, ► Patra 30 Euro - V/A 55 Euro, ► Agrinio 25 euro - V/A 45 Euro, ► Arta 20 Euro - V/A 35 Euro, ► Korinth 30 Euro - V/A 55 Euro, ► Athina 30 Euro - V/A 55 Euro, ► Pire 30 Euro - V/A 55 Euro, ► Irakleon Kreta 40 Euro - V/A 70 Euro (pa biletë trageti). (Nën 12 vjeç 50% Ulje, V/A = Bileta Vajtje-Ardhje) 

LINJA 1 (2 ORARE): SHQIPËRI - LINJA DREJT LARISA / LAMIA / ATHINA (NGA KAPSHTICA):

Agjencia 1, Bul. Zogu I, Agjencia e ALBATRANS, Përgjegjës SOKOL PONARI, TEL: ++355-4259204, Cel: 0684060001, 0686075424, Nisja çdo ditë: Ora 05:00 / 11:00

Agjencia 2, Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo), Agjencia e ALBARENT, Përgjegjës BLEDAR BROSHKA, CEL: 00355-682013154 / 0686046901 / 0682042211 / 0686046902 / TEL: 00355-4-2240703 / TEL & FAX: 00355-4-2267660, Nisja çdo ditë: Ora 04:45 / 10:45

LINJA 2 (2 ORARE): SHQIPËRI - JANINA / PATRA / ATHINA (NGA KAKAVIJA):

Agjencia 1, Bul. Zogu I, Agjencia e ALBATRANS, Përgjegjës SOKOL PONARI, TEL: ++355-4259204, Cel: 0684060001, 0686075424, Nisja çdo ditë: Ora 05:00 / 13:00

Agjencia 2, Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo), Agjencia e ALBARENT, Përgjegjës BLEDAR BROSHKA, CEL: 00355-682013154 / 0686046901 / 0682042211 / 0686046902 / TEL: 00355-4-2240703 / TEL & FAX: 00355-4-2267660, Nisja çdo ditë: Ora 04:45 / 12:45

LINJA 3 (3 ORARE): SHQIPËRI - VERIA / SELANIK (NGA KAPSHTICA):

Agjencia 1, Bul. Zogu I, Agjencia e ALBATRANS, Përgjegjës SOKOL PONARI, TEL: ++355-4259204, Cel: 0684060001, 0686075424, Nisja çdo ditë: Ora 05:00 / 08:30 / 11:00

Agjencia 2, Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo), Agjencia e ALBARENT, Përgjegjës BLEDAR BROSHKA, CEL: 00355-682013154 / 0686046901 / 0682042211 / 0686046902 / TEL: 00355-4-2240703 / TEL & FAX: 00355-4-2267660, Nisja çdo ditë: Ora 04:45 / 08:15 / 10:45

LINJA 4 (2 ORARE): SHQIPËRI - LARISA / VOLOS (NGA KAPSHTICA):

Agjencia 1, Bul. Zogu I, Agjencia e ALBATRANS, Përgjegjës SOKOL PONARI, TEL: ++355-4259204, Cel: 0684060001, 0686075424, Nisja çdo ditë: Ora 05:00 / 11:00

Agjencia 2, Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo), Agjencia e ALBARENT, Përgjegjës BLEDAR BROSHKA, CEL: 00355-682013154 / 0686046901 / 0682042211 / 0686046902 / TEL: 00355-4-2240703 / TEL & FAX: 00355-4-2267660, Nisja çdo ditë: Ora 04:45 / 10:45

LINJA 5 (1 ORAR): SHQIPËRI - VERIA / KATERINI (NGA KAPSHTICA):

Agjencia 1, Bul. Zogu I, Agjencia e ALBATRANS, Përgjegjës SOKOL PONARI, TEL: ++355-4259204, Cel: 0684060001, 0686075424, Nisja çdo ditë: Ora 05:00

Agjencia 2, Rr. "Sulejman Delvina" (ish Shushica te Stadiumi Dinamo), Agjencia e ALBARENT, Përgjegjës BLEDAR BROSHKA, CEL: 00355-682013154 / 0686046901 / 0682042211 / 0686046902 / TEL: 00355-4-2240703 / TEL & FAX: 00355-4-2267660, Nisja çdo ditë: Ora 04:45


BILETA - LINJA AUTOBUZI NGA GREQIA PËR NË SHQIPËRI ÇDO DITË:

LINJA 1 (2 ORARE): ATHINA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

Agjencia Athinë, Rr. DELIJANI Nr. 18, Përgjegjësja ALMA DUVLI CEL: 6936 61 13 41, TEL: 210 52 46 715. Nisja nga Athina çdo ditë: Ora 13:30 / 18:00

LINJA 2 (2 ORARE): ATHINA - GJIROKASTRA / TEPELENA / BALLSH / FIER / LUSHNJA / KAVAJA / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAKAVIJA):

Agjencia Athinë, Rr. DELIJANI Nr. 18, Përgjegjësja ALMA DUVLI CEL: 6936 61 13 41, TEL: 210-5246715. Nisja nga Athina çdo ditë: Ora 08:30 / 19:30

LINJA 3 (2 ORARE): LAMIA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

Nisja nga Lamia çdo ditë: Ora 16:00 / 20:00

LINJA 4 (1 ORAR): VOLOS - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Nisja nga KTEL VOLOS çdo ditë: Ora 19:00

LINJA 5 (1 ORAR): Ktel LARISA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Biletaria brenda në KTEL LARISA, Përgjegjëse VASILIKA MANOUSOS (Flet shqip/greqisht) CEL: 69 554 94 729. Nisja nga Ktel Larisa çdo ditë: Ora 20:15

LINJA 6 (3 ORARE): STACIONI TRENIT LARISA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Nisja nga Stacioni i Trenit Larisa çdo ditë: Ora 18:00 / 20:00 / 22:00

LINJA 7 (1 ORAR): KATERINI - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Nisja nga KTEL Katerini çdo ditë: Ora 20:00

LINJA 8 (3 ORARE): SELANIK QENDRA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►3 Agjenci, Rr. JANICON 42, 38, Përgjegjësi DHIMITRI (Në të 3 agjencitë flitet shqip/greqisht) TEL: 2310-541043 CEL: 69 74 65 51 19. Nisja nga Qendra e Selanikut çdo ditë: Ora 09:15 / 20:15 / 21:30

LINJA 9 (3 ORARE): STACIONI MAQEDONIA SELANIK - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Biletaria brenda në St. Maqedonia, Përgjegjëse KOZETA LERA (Flet shqip/greqisht) CEL: 69 366 11 572. Nisja nga St. Maqedonia çdo ditë: Ora 09:00 / 20:00 / 21:00

LINJA 10 (2 ORARE): KTEL HALKIDIKI - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Nisja nga Ktel Halkidiki çdo ditë: Ora 18:00 / 20:00

LINJA 11 (3 ORARE): KTEL VERIA - KORCA / POGRADEC / PRRENJAS / LIBRAZHD / ELBASAN / DURRES / TIRANA / LAC / LEZHA / SHKODRA (NGA KAPSHTICA):

►Nisja nga Ktel Veria çdo ditë: Ora 10:00 / 21:00 / 21:30

 Linjat me Shqipëri - Greqi - Shqipëri operohen në Partneritet mes ALBATRANS.AL dhe ALBATRANS.GR. Një harmoni perfekte mes cilësisë së autobuzave të ALBATRANS.AL dhe shërbimit fleksibël të Rrjetit të Agjencive të ALBATRANS.GR në shërbim të klientëve. Falë një përkushtimi disavjeçar nga të dyja palët, sot ky bashkëpunim ofron numrin më të madh të linjave dhe orareve ditore të operuara në treg! 10 linja ditore nisen çdo ditë nga secili shtet, nga Shqipëria dhe Greqia! Autobuzat (50 mjete të standarteve më të larta) mirëmbahen rregullisht pranë Servisit të Autorizuar IRISBUS IVECO RENAULT i operuar dhe në pronësi të ALBATRANS.AL.

►Informacione të përgjithshme përpara se të filloni udhëtimin: ALBARENT është vetëm një telefonatë larg nga Ju. Mund të telefononi cdo ditë të javës, përfshirë të shtunën dhe të dielën nga ora 8:00 deri në orën 20:00 në Mob: 00355-686046901 / 0682042211 / 0686046902 / Tel: 00355-4-2240703 / Tel & Fax: 00355-4-2267660 ose të vini direkt në Agjencitë: 1) Rr. "Sulejman Delvina" Nr. (Ish Shushica tek Stadiumi Dinamo) ose 2) Rr. "Ismail Qemali", Nr. 34 në Tiranë.

►Klienti mund të modifikojë biletën e blerë pranë ALBARENT vetëm nëse paraqitet 24 orë përpara nisjes dhe paguan tarif 2 €. Në më pak se 24 orë para nisjes paguan 4 €. Nëse paraqitet deri në 24 orë pas nisjes së autobusit, kosto e ndryshimit të datës është e barabartë me 50% të vlerës së biletës dhe jo më pak se 15 euro për person çdo modifikim. Çdo rast tjetër nuk ka të drejtë për asnjë modifikim apo rimbursim.
►Anullimi i biletës realizohet vetëm 24 orë para nisjes dhe rimbursimi është 80% i çmimit fillestar të biletës!
►Oraret, çmimet dhe numri i ndenjëses Ju përcaktohet në momentin e blerjes së biletës. Jashtë orarit zyrtar informacioni mund të merret nëpërmjet adresës elektronike: biletagreqi@albarent.al.
►Bileta përbën dokumentin përfundimtar të udhëtimit dhe mund të blihet në Shqipëri pranë agjencive të autorizuara dhe poashtu në territorin grek. Pasagjerët e paisur me biletë vajtje-ardhje, me kthim të pa caktuar (open), duhet të paraqiten pranë agjencisë më të afërt për përcaktimin e datës së kthimit 5 ditë para datës së nisjes, në varësi të vendeve të lira në autobus. Pasagjerët duhet të paraqiten 30 min para orarit të nisjes së autobusit në stacionin e caktuar nga Agjencia.
►Përmbajtja e bagazheve nuk sigurohet dhe është në ngarkim të secilit pasagjer. ALBARENT nuk mban asnjë përgjegjësi në rast vjedhje, ndërhyrje apo humbje të bagazheve. Udhëtuesi ka të drejtën e transportit falas të bagazheve të dorës dhe mund ta sistemojë atë në vendin e përcaktuar brenda në bord pa shkaktuar shqetësim për të tjerët. Në rast humbje të bagazheve duhet të njoftohet menjëherë agjencia qëndrore e Operatorit të Linjës në numrin e telefonit (+355042259204 ose +3556940001).
►Dokumentat personale: Kushti themelor për të gjithë pasagjerët është të jenë të paisur me dokumente të rregullta dhe të vlefshme për kalimin e kufirit.
►Ndalesat në restorante dhe tualet janë të parashikuara gjatë udhëtimit. Udhëtarët duhet të respekojnë në mënyrë të përpiktë kohën e përcaktuar të ndalesës.
►Konsumimi i duhanit është i ndaluar në të gjitha mjetet e linjave tona.
►Të miturit nën moshën 16 vjeç nuk u lejohet udhëtimi nëse nuk janë të shoqëruar nga një i rritur. Fëmijët ndërmjet moshës 16 dhe 17 vjec duhet të paisen me një autorizim të leshuar nga prindërit.
►Transporti i kafshëve nuk lejohet në mjetet ALBA-TRANS

BILETA PËR LINJAT E AUTOBUZAVE ME ITALINË ÇDO DITË:

►Informacioni në përpunim:

BILETA PËR LINJAT E AUTOBUZAVE ME KOSOVËN ÇDO DITË:

►Informacioni në përpunim:

BILETA PËR LINJAT E AUTOBUZAVE ME MAQEDONINË ÇDO DITË:

►Informacioni në përpunim:

BILETA PËR LINJAT E TRAGETIT ME ITALINË ÇDO DITË:

►Informacioni në përpunim:

BILETA PËR LINJAT AJRORE ME GJITHË BOTËN ÇDO DITË:

►Informacioni në përpunim:

AKTUALISHT PO PUNOJMË NË KËTË FAQE - JU FALENDEROJMË QË VIZITUAT WWW.ALBARENT.AL